Kharkiv Music Fest

Закрыть

01.11.22

Запрошуємо всіх, хто 6 листопада буде у Львові на унікальний концерт «Call for Genius».

«Call for Genius» — це концерт і церемонія нагородження лауреатів Третього Всеукраїнського конкурсу молодих композиторів імені Бориса Лятошинського. Конкурс является частью грандиозного международного фестиваля KharkivMusicFest.

Молоді композитори виконають власні твори написані для квартетів. В програмі твори як для струнних квартетів, так і для скрипки та фортепіано.

 «Родзинкою» концерту стане виконання твору Квартет для струнних Євгена Станковича струнним Квартетом Львівської Національної Філармонії ім. М. Скорика «ФЕНІКС» (Phoenix String Quartet).

Вхід — free donation за попередньою реєстрацією –https://forms.gle/hTmRfC4AEo1UQEGe8

Всі зібрані кошти будуть передані фондом «Толока» Ізюмській міській центральній бібліотеці. Ваш донейт доможе придбати книжки для дітей та молоді, які через війну не мають доступу до книжки й читання.

Книги — відображення нашої історії, наш код і скарб, а також — правда. Для того, щоб наші діти могли читати й далі книжки українською, так само, як ми донейтимо на дрони для армії, ми можемо донейтити на збереження та відновлення наших бібліотек. 

Будемо раді вас бачити на особливому благодійному концерті! 

Дата: 6 листопада (неділя), початок о 15.00

Місце: сцена малого залу Львівської філармонії