Kharkiv Music Fest

Закрыть

01.12.19

Вперше в Харкові твори світових класиків будуть виконані дитячим музичним оркестром у складі камерного оркестру «Nova Simfonietta», диригувати яким буде Станіслав Христенко.

В програмі прозвучать музичні шедеври Людвіга ван Бетховена, Нікколо Паганіні, Сергія Прокоф'єва, Йогана Штрауса і ін.

Цього року проект «Класика для молоді» став частиною освітньої програми Міжнародного фестивалю Kharkiv Music Fest, який пройде в Харкові з 28 березня по 12 квітня.

Майданчиками для лекцій-концертів конкурсу стали шість шкіл Харкова, а саме № 128, 144, 51, 169, навчально-виховний комплекс «Старт-школа» і гімназія «Осередок». Також до проекту приєдналися п'ять харківських вузів: Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна, Харківський гуманітарний університет «Народна українська академія», Харківський національний медичний університет, Харківський національний університет економічний ім. С. Кузнеця і Харківський національний університет міського господарства ім. А.Н. Бекетова.

Проект реалізується Громадською організацією «Разом» за сприяння Управління у справах сім'ї та молоді, Департаменту у справах молоді та спорту Харківської міської ради.